skip to Main Content

Rådgivning til virksomheder

Kontakt os

Tlf: 2112 6056

E-mail: cei@capitalei.com

Download et overblik

Introduktion

Capital E&I’s model for udvikling i SMV’er hedder ”Styr På Vækst”. Vi lægger vægt på at:

  • Holde det simpelt, praktisk og fleksibelt
  • Bruge en åben proces og få alle med ombord
  • Skabe samarbejder mellem virksomheder

Modellen er baseret på vores mangeårige erfaringer med rådgivning af mere end 100 virksomheder i industrier som fremstilling/produktion, service, IT, Cyber, tekstil, søfart, køretøjer, sikkerhed, forsvar og mange andre.

Jeres udbytte?

En klar eksekverbar strategi og handlingsplan, for vækst på eksisterende og nye markeder

Hvor meget tid skal i bruge?

Erfaringsmæssigt kan vi på første møde, vurdere om vi skal bruge en dag, uger eller måneder. Afhængig af projektet, er forankringen typisk der hvor tidsforbruget er størst.

Hvad så bagefter?

Vi giver ikke slip. Vi holder løbende kontakt jf. den plan vi får lagt og sørger for at handlingsplanen løbende justeres til jeres virkelighed.

Til dig der vil have alle detaljerne, er her modellens fire trin.

Styr På Vækst begynder med en prioritering af markedsanalyse, da mange SMV’er lader sig begrænse af eksisterende produkter og overser markedets og dermed virksomhedens fulde potentiale. Modellen kan indenfor alle markedssegmenter besvare de essentielle men også vanskelige spørgsmål: Hvem er kunden, og hvem betaler?

Derefter følger en 360 graders gennemgang af virksomheden, en proces der erfaringsmæssigt afslører, at der er et uudviklet potentiale i de fleste SMV.

I forlængelse af dette skal jeres virksomhed bygge den unikke styrkeposition, der adskiller den fra konkurrenterne.

Endelig skal der udvikles en strategi for langsigtet markedsføring, som tager udgangspunkt i, at virksomhedens relation til sine potentielle og eksisterende kunder udvikler sig over tid, og at markedsføringsindsatsen derfor skal løbende tilpasses.

Hvert trin indeholder flere faktorer, men ikke alle er relevante for alle SMV. For hver relevant faktor skal der identificeres målepunkter.

Forstå markedet

Her udfordrer vi jeres kendskab til markedet, hvem jeres kunder egentligt er, og hvor vi finder dem. Vi organiserer mulighederne og skaber overblik over det fremadrettede arbejde, så vi sammen kan skabe en struktureret indsats.

Sammen skal vi blandt andet arbejde med:

Makro analyse, Industrien og konkurrenceintensitet, Kunder, Konkurrenter, Salgskanalanalyse, Markedstilgange, Muligheder og trusler, Nøgle Success Faktorer, Udvikling over tid, Beliggenhed, Vækstfaktorer, Trends og Direkte & indirekte faktorer.

Kend din virksomhed

Ved at se på virksomheden udefra kan vi stille spørgsmål til det åbenlyse, vaner og processer. Vi rykker til forståelsen og åbner for nye muligheder, alt sammen for at se om kompetencer og sammensætningen stemmer overens med jeres målsætninger. Dette skal afdække, hvad I skal lære.

Sammen skal vi blandt andet arbejde med:

Kompetencer, Ressourcer, Økonomi, Trends, Organisationen, Ledelse og kultur, Interne, konflikter i forhold til handlingsplan, Faktorer, Økonomi, Brand Equity, Styrker & svagheder.

Skab en fordel

Her skal vi sammensætte markedet og jeres virksomhed. Vi skal sætte rammerne for strategien og definere rejsen, I skal på, så vi kan lave operationelle målsætninger der er klare og til at gå til.

Sammen skal vi blandt andet arbejde med:

Målsætning, Risiko analyse, Strategiske overvejelser, Vækst og konkurrencestrategi, 4P’er  (Promovering, Produkt, Pris, Placering), Kvalitet, Funktionalitet, Teknologiske fordele, Serviceydelser og afslutningsvis bygge jeres salgsargumentation (USP og value proposition).

Sælg

Det lyder nemt, men er en benhård disciplin. Her springer vi direkte ned i kommunikationen med kunderne og udarbejder de værktøjer og den plan, der skal til for at komme i mål.

Sammen skal vi blandt andet arbejde med:

Relationer, Dørsalg, Digital kommunikation, Internet, SoMe, Branding, Fysisk kommunikation, Udstillinger, Events, Præsentationsmateriale, konkurrenter og opdeling af kommunikation.

Back To Top
×Close search
Search