skip to Main Content

Genstart NU, ved Industriens Fond

Kontakt os

Tlf: 2112 6056

E-mail: cei@capitalei.com

Download et overblik

Projektmålgruppe

Projektet: Øget konkurrence og internationaliseringsevne på nye markeder.

Fokusmarked: Forsvar og cyber

Hvem kan deltage?

Alle virksomheder, der har et produkt eller en service der kan blive brugt i forsvarsindustrien globalt er mulige deltagere. Projektet er gratis, da rådgivningen er betalt af Industriens Fond, som virksomhed forpligtiger man sig udelukkende til et mindre momsudlæg og at svare på et spørgeskema.

Hvad får virksomheden ud af det?

Først præsenterer vi kort vores virksomhed og de 2 rådgivere der besøger jer samt Capital E&I. Dernæst, skal vi lære om jer og jeres virksomhed samt produkt eller service. Når vi er blevet introduceret til det hele starter det egentlige forløb.

Vi gennemgår forsvarsindustrien i Danmark, EU, USA og så globalt. Hvad er de forskellige økonomier, hvordan fungerer de, konkurrenter og informationsøgning, hvordan formulerer man salget, hvorfor er en vej bedre en end anden og meget meget mere. I Danmark alene, bruges mere end 20milliarder om året i forsvarsministeriet – det er alt fra kuglepenne til krigsskibe, økonomien er altså enorm.

Undervejs, med baggrund i jeres virksomhed, udarbejder vi en række specifikke opgaver som vi da løser for jer. Det kan være et reelt behov for kontakter, at sætte produkt i militærfaglig kontekst, nye internationale partnere, eller et reelt behov for viden om industri samarbejder, der hvert år hjælpe adskillige danske virksomheder med ny udvikling og partnerskaber internationalt – mulighederne er mange og der er også muligheder for jer.

Om du er 1 ansat, direktør og selv fejer foran døren, eller i er mange hundrede ansatte er underordnet – projektet er for alle og begge typer virksomheder har været igennem forløbet. Tag derfor gerne kontakt til os uagtet af om du lige tænker I passer ind – det gør I. Kontakt os her.

Baggrunden for projektet

Capital E&I søgte i foråret under genstart.nu hos Industriens Fond, et projekt hvor vi kunne stille vores ekspertise til rådighed for alle de virksomheder der ikke ser forsvarsindustrien som et potentielt marked. Projektet blev godkendt og i løbet af 2 uger, havde 20 virksomheder tilmeldt sig forløbet hos os. Grundet særligt positive tilbagemeldinger, blev projektet udvidet med 20 virksomheder som vi nu afvikler frem mod udgangen af 2020.

Kontakt info på Capital E&I

Chief Commercial Officer
tlf: 4023 6412
* Projektet er desværre afsluttet ultimo 2020. Vi konsulterede i forløbet 40 virksomheder i hele Danmark – vi er derfor sikre på vi også kan hjælpe jer. Kontakt os og hør mere.
Back To Top
×Close search
Search