skip to Main Content

Rådgivning til investorer

Kontakt os

Tlf: 2112 6056

E-mail: cei@capitalei.com

Invester i avanceret teknologi med et formål

Aerospace og forsvarsindustrien er karakteriseret ved at have et højt, stabilt og sikkert afkast. Kunden (typisk statslige aktører), garanterer betalingerne og dermed ROI, og kontrakterne er langvarige, med mulighed for videreudvikling og service.

I Danmark, er forsvarsindustrien præget af at være en nichepræget industri med højteknologiske løsninger. Virksomhederne er ofte meget anonyme eller små, og bruger ikke mange penge på markedsføring i den brede offentlighed. Derfor kender mange ikke til mulighederne eller virksomhederne i Industrien.

Hvad kan vi?

Som en del af seed funktionen i investeringsporteføljen, tilbyder vi at rådgive, identificere og introducere investorer til virksomheder i hele Danmark i forsvarsindustrien. Vi deler vores rådgivning op efter den ønskede investeringsstørrelse, men tilbyder generelt noget for alle:

  • Mindre investeringer <2.500.000 kroner. Typisk startups, med spændende teknologi. Kræver en del involvering enten af dig som investor eller udpegede rådgivere til styring af projekter og salg.
  • Mellem investeringer fra 2.500.000 til 20.000.000 kroner. Typisk virksomheder med en teknologi der kræver strategisk involvering og fokusering på salg, produkt og organisation.
  • Større investeringer fra 20.000.000. Typisk ældre virksomheder, hvor ejere eller forretning har behov for revitalisering for at øge salg via eks. erfaring fra nye markeder.

Ens for alle, er at vi i CAPITAL E&I tilbyder at hjælpe med dialog, markedsundersøgelser, markedsanalyse og udsigter, investeringen og den udførende praktiske indsats.

Kontakt os og hør mere.

S&P Industry Index

Aerospace and Defence (S&P 5 year Industry Index) 20.97%
Healthcare (S&P 5 year Industry Index) 12.35%
Composite materials (S&P Industry Index) 12.81%
Back To Top
×Close search
Search