Morten Andersen er nu en del af CAPITAL E&I

Rådgivningsvirksomheden CAPITAL E&I, med speciale indenfor forsvars- og sikkerhedsindustrien, udvider holdet med en ny business partner, Morten Andersen. Han kommer til CAPITAL E&I med erfaringer og netværk fra en stilling som ansvarlig for forretningsudvikling i FAD, den nationale brancheorganisation for forsvarsindustrien i Danmark.

CEO i CAPITAL E&I Jannik Hjulgaard udtaler; ”At få Morten med på holdet er en markant styrkelse af vores ressourcer og kompetencer. Han bringer en enorm viden og et fintmasket netværk fra dansk og international forsvarsindustri. Han har relevant erfaring fra myndigheder og organisationer der omgiver branchen og hans unikke indsigt i samarbejde mellem danske og udenlandske forsvarsvirksomheder på industrisamarbejde (ICC), giver CAPITAL E&I mulighed for at styrke forretningen og tiltrække nye kunder”.

Morten Andersen har en bred erfaring med kommunikationsarbejde og netværk samt en unik viden om ICC. Alle disse kompetencer bringer han med ind i CAPITAL E&I. Morten Andersen siger om sit skifte; ”CAPITAL E&I har etableret sig som en stærk og uafhængig leverandør af rådgivningsydelser i forsvarsindustrien, og jeg glæder mig meget til at være en del af et team med dygtige og erfarne rådgivere som skal sikre, at virksomheden fortsætter på det vækstspor de hidtil har haft”.

CAPITAL E&I blev etableret i 2015, og har siden rådgivet små og store virksomheder om adgang til- og eksport i forsvarsindustrien og det globale marked.

For yderligere information kontakt Jannik Hjulgaard på telefon 2112 6056 eller cei@capitalei.com. For mere information om CAPITAL E&I, se venligst vores hjemmeside www.capitalei.com.

Læs den fulde pressemeddelese her.

Comments are closed.